Sök:

Åldersgräns
Du måste enligt lag vara 18 år för att handla i en internetbutik. Om du är under 18 år måste du ha målsmans godkännande.

Priser
Alla priser är i svenska kronor och är inklusive moms.

Returrätt
Du har lagstadgad 14 dagars öppet köp. Det förutsätter att produkten är i samma skick som du fick den, om du vill lämna tillbaka den. Men du kan inte lämna tillbaka eller byta en tröja med namn / nummer tryck på ryggen.

Reklamationer
Om du inte är nöjd med din vara, ska du omedelbart kontakta oss så att vi kan hjälpa dig. Är varan skadad på något sätt ersätts du med en liknande.

Vi använder två betalningssätt i nuläget: Kreditkort och Faktura.

Kreditkort innebär att du på en säker server genom DIBS genomför betalningen med ditt kreditkort.  Så fort din betalning är registrerad hos oss, levererar vi dina varor. Frakt o expeditionsavgift är för tillfället endast 39 kr.

Genom vårt samarbete med Handelsbanken Finans kan vi erbjuda privatpersoner att handla mot faktura. En fakturaavgift om 39:- kr tillkommer. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n 60 kr samt dröjsmålsränta med 24 % per år. 

Grundkraven för att få betala mot faktura är följande:
  • Du har fyllt 18 år
  • Du har en stadigvarande inkomst av tjänst
  • Du har minst 120 000 kr i årsinkomst
  • Du har inga betalningsanmärkningar

Leveransvillkor

Leveranstid
Vi skickar alla varor senast två vardagar efter beställningen har lagts. Undantag står utskrivet i artikelbeskrivningen.

Säker leverans
Vi skickar alla varor med Posten varubrev första klass.Adress och telefon

Fotbolls Affären
Box 9
236 21 Höllviken

Tel. 040 - 970102
m@mickeslilla.se  

Öppettider : Vardagar 10-17 Lördagar 10-14

2015-04-19