Boris dagliga fotbollsblogg
Sök:


Fotbollsaffären har funnits sen år 2000 då vi öppnade en butik på Kaptensgatan i Malmö. 2003 flyttade vi till Hamngatan och i samband med den flytten startade vi också vår internetbutik.I december 2012 tvingades vi stänga vår fysiska butik i Malmö eftersom en ny hyresgäst skulle ta över lokalen. 
Vi beslutade oss för att inte söka efter en ny butikslokal utan i stället satsa alla krafter på vår internetbutik. 
Med ännu lägre priser och ett succesivt utökat sortiment. Vi är stolta över att ha startat från noll och byggt upp en nätbutik som vi tror uppskattas av våra kunder.
Från och med mars 2014 så satsar vi också på fotbollsskor, löparskor och andra sportskor av den allra högsta kvaliteten från de allra mest kända varumärkena,
 
Jag som är huvudansvarig för Fotbollsaffären heter Mikael Falk. Fram till år 2000 då Fotbollsaffären startades jobbade jag som lärare. Sedan dess har jag satsat helhjärtat på den här verksamheten och räknar med att fortsätta med det under överskådlig tid. Ett stort fotbollsintresse finns där naturligtvis men också en förhoppning om att det lilla företaget skall kunna konkurrera med betydligt större aktörer. Genom att bara sälja officiella originalprodukter från de välkända varumärkena, ha bra service, hålla låga priser och ha ett brett sortiment.
 
Mitt namn är Boris Herbertsson och jag tjänstgör som expertrådgivare och webbansvarig. Man kan säga att Mikael Falk fick idén att starta denna affär på grund av mig. Jag har samlat på fotbollströjor sedan starten av 1980-talet. Detta intresse trodde Mikael att även andra skulle ha. Då han slutade som lärare och öppnade sin butik fortsatte jag som lärare, vilket jag fortfarande är, men jag kan nog mer om tröjor, tillverkare och kvalitet än många i Sverige. 
Samlandet av tröjor fortgår och är uppe i närmare 596 stycken. Dessa har jag skaffat från England och givetvis från Fotbollsaffären. Jag håller på att jobba med dem genom att finputsa på min egen hemsida http://borisshirts.hemsida24.se/ 
Här kan man också se vilken tröja jag har på mig varje dag och varför.
2018-01-20